Επιδεικτικές Παρεμβάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Άνδρο

Πληροφορήσου!

Πληροφορηθείτε για τα τελευταία νέα και τις εκδηλώσεις του Δήμου μας σχετικά με την Πράξη


  • Ο Δήμος Άνδρου στα πλαίσια της Πράξης: «Επιδεικτικές Παρεμβάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στο Νησί της Άνδρου» σας προσκαλεί στην 1η Ημερίδα Ενημέρωσης με τίτλο «ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» στο πλαίσιο  του προγράμματος του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 05/04/2017 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα. Για την πρόσκληση πατήστε εδώ, για την αντζέντα της εκδήλωσης πατήστε εδώ και για τις φωτογραφίες πατήστε εδώ.
  • Ο Δήμος Άνδρου στα πλαίσια της Πράξης: «Επιδεικτικές Παρεμβάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στο Νησί της Άνδρου» σας προσκαλεί στην 2η Ημερίδα Ενημέρωσης με τίτλο «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΟΧ» στο πλαίσιο  του προγράμματος του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/04/2017 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Χώρας Άνδρου στην Άνδρο. Για την πρόσκληση πατήστε εδώ, για την αντζέντα της εκδήλωσης πατήστε εδώ και για τις φωτογραφίες πατήστε εδώ.
  • Ο Δήμος Άνδρου στα πλαίσια της Πράξης: «Επιδεικτικές Παρεμβάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στο Νησί της Άνδρου» σας προσκαλεί στην 3η Ημερίδα Ενημέρωσης με τίτλο «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ» στο πλαίσιο  του προγράμματος του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/12/2017 και ώρα 17:00 στον 3ο όροφο, Κονίτσης 3-5 στο Μαρούσι. Για την πρόσκληση πατήστε εδώ και για τις φωτογραφίες πατήστε εδώ.
  • Ο Δήμος Άνδρου στα πλαίσια της Πράξης: «Επιδεικτικές Παρεμβάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στο Νησί της Άνδρου» σας προσκαλεί στην 4η Ημερίδα Ενημέρωσης με τίτλο «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ» στο πλαίσιο  του προγράμματος του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/12/2017 και ώρα 17:00 στον 3ο όροφο, Κονίτσης 3-5 στο Μαρούσι. Για την πρόσκληση πατήστε εδώ και για τις φωτογραφίες πατήστε εδώ.